[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nem a drogról vagy az alkoholról van szó, ezt a témát már két éve lezárta, amikor őszintén beszélt arról, miként küzdött meg a tudatmódosító szerekkel. Ez egy másik függőség volt, úgy hívják: Google. A kisportolt testalkatú sztár egy időben mindig úgy kelt, hogy rögtön előkapta a laptopját, ráguglizott saját magára, és ha valaki rosszat írt róla, el volt rontva az egész napja. A trollok pedig mindenhol ott vannak. „A kényszeres guglizás teljesen elhatalmasodott rajtam, folyton azzal foglalkoztam, mit gondolnak rólam mások – meséli a sztár. – A végén már szinte nem is voltam önmagam. Állandóan attól féltem, bármit teszek, rögtön írnak róla valamilyen szörnyű kommentet, és végem. Nagyjából három éve hirtelen és drámai módon leszámoltam ezzel a szokásommal. Ugyanis rájöttem, ha azzal foglalkozom, mit gondolnak rólam mások, nem élhetem a saját életem.”

Zac Efron legújabb filmje, a Rossz szomszédság 2 múlt héten került a hazai mozikba. A korhatáros vígjáték nálunk csaknem 55 millió forint bevételt termelt az első hétvégéjén, Amerikában még csak most mutatják be. A Rottentomatoes kritikai portálon kedvező összminősítést kapott (66%), a nagyközönség pedig 96%-os arányban kíváncsi rá.

Efron jövőre a Baywatch moziváltozatában domborít majd Dwayne Johnson és David Hasselhof, no meg temérdek piros fürdődresszes bombázó oldalán.

(Bad Neighbors: Sorority Risingmár a hazai mozikban!)

(Baywatch – hazai bemutató: 2017. május 17.)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]