[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Az X-Men térben és időben szabadon mozgó csapata ezúttal a nyolcvanas évekbe vezeti nézőit: az X-Men – Apokalipszis (X-Men: Apocalypse, hazai bemutató: május 19.) 1983-ban játszódik. És míg a mutánsok a világ elpusztítását próbálják megakadályozni, a néző rácsodálkozhat egy többé-kevésbé elmúlt világra is.

– Nekem eléggé úgy tűnik, hogy Xavier professzor túl sok Miami Vice-t nézett, és Don Johnson lett a példaképe – nyilatkozta James McAvoy, aki ismét az ifjú mutánsok védelmezőjének a szerepét alakítja. – De nem bánom, mert én is imádom az akkori zenéket meg ruhákat.

Bár a film történetét az alkotók még titkolni igyekeznek, annyi már biztos, hogy a történet elején még hosszú hajjal játszó színész végül alaposan megváltozik; végre azzal a frizurával tűnik fel, amivel Patrick Stewart híressé tette a professzort: kopaszon.

– Én magam borotváltam le magamnak a hajamat – mondta a színész. – Élveztem. 36 éve van hajam, jó volt egy időre teljesen átalakulni. Lehet, hogy megtartom így…

IC Press[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]