[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A SHOWTIME ma bejelentette Sacha Baron Cohen vadonatúj, félórás epizódokból álló vígjátéksorozatát. Az ikonikus pillanatok és provokatív figurák sokaságának megteremtésével elhíresült Baron Cohen több mint egy évtized után tér vissza a tévésorozatok világába a WHO IS AMERICA? író-rendezőjeként. Az egy éve készülő, hétrészes sorozat különféle – időnként hírhedt, időnként ismeretlen – embereket mutat be Amerika egyedülálló politikai és kulturális spektrumának különböző pontjairól. A sorozat premierje július 15-én lesz, magyar felirattal kizárólag az HBO GO-n, a többi epizód minden héten hétfőn érkezik! A tévépremier szeptember 7-én lesz az HBO3 műsorán.  David Nevins, a Showtime Networks elnök-vezérigazgatója a mai napon jelentette be a hírt.

 

Sacha egy igazi komikus zseni, aki folyamatosan megdöbbent a szemtelenségével, bátorságával és találékonyságával” – mondta Nevins. „Ő korunk legnagyobb provokátora, de nem a »most megfogtalak!« pillanatokra utazik. Kidolgozott átverései mögött az emberekkel, helyekkel és politikai döntésekkel kapcsolatos igazság feltárásának igénye húzódik meg. Senki más nem tud úgy botrányt kavarni, mint Sacha Baron Cohen, és izgalmas lesz figyelni, hogy mi történik, amikor a WHO IS AMERICA? kikerül a világba.

Baron Cohen, a kétszeres BAFTA- és egyszeres Golden Globe-díjas, Oscar-jelölt tévés és filmes színész, író és humorista a Da Ali G Show című sorozatával robbant be a komédia színterére, amely négyéves pályafutása alatt hat Emmy-jelölést és két BAFTA-díjat zsebelt be. Baron Cohen egy személyben volt a sorozat executive producere, írója és főszereplője. Következő munkájában, a Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című egész estés filmben második alteregójának, a Borat Sagdiyev nevű kazahsztáni tévériporternek a bőrébe bújt. A film, amelynek ő volt a producere, írója és főszereplője is, meghódította az egész világot, 24 országban nyitott első helyen, és Baron Cohen elnyerte vele a legjobb színészi alakítás Golden Globe-díját a vígjátéki kategóriában, illetve Oscar-díjra is jelölték érte a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriájában. További filmjei közé tartozik a Taplógáz, az Alice Tükörországban, A nyomorultak, a Brüno, Tim Burton Sweeney Toddja, a Madagaszkár, a Madagaszkár 2 és a Madagaszkár 3, A diktátor, A leleményes Hugo és a Ron Burgundy: A legenda folytatódik.

A WHO IS AMERICA? alkotója és executive producere Baron Cohen, további executive producerek: Anthony Hines, Todd Schulman, Andrew Newman, Dan Mazer és Adam Lowitt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]