[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mától megtekinthető lesz az HBO GO-n magyar felirattal a Westworld 2. epizódja és a Válás (Divorce) első része!

A héten bemutatkozó Westworld jött, látott és győzött! Mind a hazai, mind a nemzetközi sajtó egyaránt dicséri Jonathan Nolan, Lisa Joy és J.J. Abrams közreműködésével készült HBO sorozatot! A látványvilág és a fantasztikus szereplőgárda mellet kiemelik az okosan építkező, titkokkal teli történetet; a jól megírt karaktereket (kiemelve Evan Rachel Wood angyali és Anthony Hopkins ördögi alakítását); a zenéket (Rolling Stones Paint it Black című klasszikusa újra hangszerelve); az egyedi főcímet illetve azt, hogy a sci-fi/western elemek mennyire vannak szinergiában egymással.

Videó a 2. rész tartalmából

Az első rész regisztráció nélkül megtekinthető, katt ide: http://bit.ly/2d62sTy

A 2. rész HBO GO regisztráltak számára elérhető itt: http://bit.ly/2dVa0XZ

image004

Több mint 10 évvel a Szex és New York évadzárója után Sarah Jessica Parker visszatér az HBO-ra, ezúttal Thomas Haden Churchpartnereként! A Válás (Divorce) című dramedyben azonban nem a csillogás, a Cosmopolitan koktélok, a Manolo Blahnik cipők és a szex állnak a középpontban, hanem a család, a válás utáni egyedüllét, a 40 feletti „kapuzárási pánik”, mindez pedig tragikus/humoros formában megjelenítve.

Az első rész holnaptól elérhető az HBO GO regisztráltak számára,  OKTÓBER 10-TŐL, HÉTFŐTŐL pedig regisztráció nélkül is megtekinthető lesz, katt ide: http://bit.ly/2dOR7d5

image005

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]