A rég várt, azonos című We Are Harlot album március 31-én érkezik, addig is már elérhető az első single, a „Dancing On Nails”.

A Roadrunner kiadóhoz tartozó We Are Harlot zenekar pályája élesen ível felfelé, amióta kezébe vette sorsát. Bár a banda nemzetközi (Danny Worsnop énekes Angliából, Jeff George gitáros és Brian Weaver basszusgitáros az USA-ból, Bruno Agra dobos pedig Brazíliából származik), olyan zenei és lelki kapocs alakult ki közöttük, mellyel túlcsillognak bármit, ami az útjukba kerül. Megdöbbentő sokoldalúságuk és nyaktörő tempójuk elsöprő. Ha egy estét velük töltesz, nem lesz kérdés, hogy pár napig még nem térsz vissza a normál kerékvágásba. De hát erről is szól a We Are Harlot… a rock megszokott világából való menekülésről.

Debütáló albumukat Hollywoodban vették fel, a producer Kato Khandwala (The Pretty Reckless) irányításával. A 2014-ben már nyilvánosságra hozott első dal, a „Denial” azonnal felkeltette a World Wrestling Entertainment figyelmét is, és ezt választották hihetetlenül népszerű műsoruk, a Monday Night Raw főcímdalának is.

A zenekar a színpadra is visszatér 2015-ben a tavalyi, Rock On The Range-es élő debütjük után. Most már hivatalos, hogy tavasztól Észak-Amerika fesztiválturnéra indulnak, melyet hamarosan további állomások fognak kiegészíteni.

A We Are Harlot klasszikus rockos hangzásával már most elkezdte bebetonozni magát a rocktörténelembe, hiszen a Guitar World szerint a „az egyik legjobban várt lemez a metál színtéren…”. Sőt, az Alternative Press és a Rock Sound (UK) is 2015 „Legjobban Várt Albumai”-nak listájára is rátette a We Are Harlot című bemutatkozó lemezt. Az ARTISTDirect szerint pedig egyértelműen „egy féktelen, kib*szott rock and roll lemez. Bugyiszaggató, melltartó röptető, pontosan az, amire most a világnak szüksége van!”

Ezeket a sorokat nyilván nehezen múlnánk felül, úgyhogy beszéljenek helyettünk a már elérhető dalok a lemezről:

Előrendelés