Az HBO október 21-én indítja első, teljesen saját gyártású képregénysorozatát, amelyet a világ egyik legismertebb képregénye, a Watchmen különös világa ihletett. Damon Lindelof (Lost – Eltűntek, A hátrahagyottak) vezetésével készült sorozat 30 évvel a képregény eseményei után játszódnak. Az alternatív történelemben betiltották az álarcos szuperhősök ténykedését. A rendőrség tagjai számára – egy összetűzést követően – azonban engedélyezik az álarcok viselését…

A sorozat központi karaktere Angela Abar (Regina King), aki két „maszkot” visel: egyfelől nyomozó a tulsai rendőrségnél, másfelől feleség és anya. Jeremy Irons egy brit kúria idős és zsémbes urát játssza, Don Johnson pedig a tulsai rendőrség főnökét.

A további szerepekben Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, és James Wolk.

Az HBO számára a Warner Bros.-szal közösen a White Rabbit készítette, a DC karakterei alapján. Executive producer / író: Damon Lindelof, Executive producer / rendező: Nicole Kassell, executive producer, Tom Spezialy; executive producer/rendező, Stephen Williams; executive producer, Joseph Iberti.

A 9 RÉSZES SOROZAT PREMIERJE OKTÓBER 21-ÉN LESZ AZ HBO GO-N ÉS AZ HBO-N, MAGYAR FELIRATTAL. AZ EPIZÓDOK HETENE ÉRKEZNEK. A SZINKRONOS PREMIER NOVEMBER 3-ÁN LESZ AZ HBO-N.