[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az Evolúció és az Ősök és utódok után ismét önálló műsorral áll színpadra Kovács András Péter, melynek premierjét október 7-én tartották a Dumaszínházban. A Vihar a biliben első előadásán amolyan teszt jelleggel pörögtek a poénok, melyek a következő alkalmakra már egész biztosan jóval csiszoltabb, kiforrottabb és magabiztosabb formában kerülnek prezentálásra. KAP új műsorával igyekszik a legrosszabb dolgokban is megtalálni a jót, elengedni mindazt amitől a hajunkat tépjük nap mint nap. Szembeállítja egymással a legellentétesebb oldalakat is, akár politikáról van szó, akár a családon belüli viszonyokról.

Magyarországon humoristának lenni hálás feladat, hiszen alapanyagot bőven szolgáltat a közélet és a politika egyaránt. Más kérdés, hogy ki mennyire képes kihasználni az ezekben rejlő lehetőségeket. Be merjen szólni durván az egyik politikai oldal híveinek? Akár úgy is, hogy sok rajongót veszíthet? Merjen viccelődni a fogyatékosokkal, elhízott emberekkel? A választ a Vihar a bilibenhez hasonló előadások adják meg: csak óvatosan! A magyar színtéren nem találunk Louis C.K. és Ricky Gervais bátorságú stand-uposokat, de ez az itteni helyzet sajátosságából adódik. Persze, ha valaki csak szalvétával meri megfogni a legkényesebb témákat, akkor azokat érdemes inkább teljesen hanyagolni.

Jelen pillanatban KAPnak is jobban áll a migránshelyzet elemezgetése helyett, mikor a például gyerekei ihlette életszituációkból táplálkozik. A címben jelzett előadás most jó ideig fut majd a Dumaszínház műsorán, bőven van alkalom kitapsztalni mi az, amire vevő a közönség. Kovács András Péter pedig biztos nem csinál ebből problémát, mert ez is csak egy kis vihar a biliben.

Dumaszínház jegyek ITT.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]