Az Uncharted című film elkészülésének története legalább olyan kalandos, mint maga a játék, amelyen a film története alapul. Szerencsére, Tom Holland (aka Pókember) nagy rajongója a forgatókönyvnek, és nagyon régóta küzd azért, hogy eljátszhassa a film főszerepét. És lassacskán, úgy néz ki, összejön a forgatás. Pár napja Holland azt nyilatkozta, hogy négy héten belül elkezdődik a filmezés. A rendező pedig a Venom és a Zombieland-filmek alkotója, Ruben Fleischer lesz.

Valaha régen szó volt róla, hogy Mark Wahlberg alakítja a kalandor természetű felfedezőt és kincskeresőt, Nathan Drake-et, és erről ugyan nincs már szó, de övé a másik főszerep: ő lesz a hű haver, Sully.

Tom Holland mindig lefegyverző lelkesedéssel beszél a szerepeiről: most azt nyilatkozta, hogy a forgatókönyv jobb, mint amit valaha olvasott, és az elkészült filmet mindenki élvezni fogja: az is, aki játszott már az Uncharted-del, és az is, aki még soha: a film ugyanis a figura eredettörténete lesz. Jövőre a mozikban – remélhetőleg!

IC Press