[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A Wonder Woman rajongói – nincsenek kevesen – fellélegezhetnek. Az elsöprő siker után szinte természetes folytatáshoz már nemcsak a csodás főszereplőnő, Gal Gadot írta alá a szerződést, hanem a filmet rendező Patty Jenkins is, aki korábban – hősnőjéhez hasonló, rokonszenves harciassággal – csupán annyit szabott feltételül, hogy olyan fizetést vár el az új részért, amekkorát egy ilyen siker után bármelyik férfi kollégája kapna.

Miközben az alku folyt, a DC-univerzumot felügyelő Jon Berg segítségével már elkezdett dolgozni a forgatókönyvön, a legújabb hírek szerint pedig végre megszületett a rendezői közreműködését biztosító szerződés is.

Bár pontos adat nem került nyilvánosságra, az a hír járja, hogy a rendezőnő 8 millió dollárt kap a Wonder Woman 2. forgatókönyvének megírásáért, a film megrendezéséért és a produceri közreműködésért. Ezzel Jenkins újabb rekordot könyvelhet el: ő lett minden idők legjobban fizetett rendezőnője.

De ez nem is csoda, hiszen úgy tűnik, szuperképességei vannak: a Wonder Woman júniusi bemutatója óta az Egyesült Államokban több mint 400 millió, a világ többi mozijában pedig jóval 800 millió (!) dollár fölötti bevételt hozott – vagyis megtízszerezte az igen magas gyártási költségeit.

A rendezőnőnek sietnie kell: az új film bemutatója már ki van tűzve: 2019. december 13-án kerül a mozikba.

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]