Vince Vaughn – boldog családapa és Amerika egyik legsikeresebb komikusa – igazából kerüli a nyilvánosságot. Bár, amikor a héten csillagot kapott a legendás Hollywood Walk of Fame-en, nemcsak a feleségét, Kylát, hanem két kislányát, Lochlynt és Vernont is magával vitte, újságíróknak azt mondta: ő alapvetően szégyellős.

Ami már csak azért is furcsa, mert új vígjátéka, az Üzlet bármi áron (16) (Unfinished Business, hazai bemutató: március 5.) egyáltalán nem szégyellős poénokkal van tele: a kis cégéért kétségbeesetten küzdő üzletember főleg Európában játszódó története tele van vad ötletekkel és bevállalós viccekkel.

– Akárhogy is, én nem szeretem, ha néznek – mondta újságíróknak Vaughn. Még azt is hozzá tette, ez volt az egyik oka annak, hogy annak idején nem működött a kapcsolata Jennifer Aniston-nal. – Nagyszerű nő, jó volt vele, de elviselhetetlennek éreztem, hogy bármit csinálunk, folyton fotósok figyelnek minket.

Az immár legendás, csillagtulajdonos viccmester a filmjeire tartogatja a gátlástalanságát: az Üzlet bármi áron legalábbis ezt bizonyítja.

IC Press