Június 17-én startolt a Showtime új, 10 részes krimi sorozata, a Város a hegyen (City on a Hill), főszerepben a Golden Globe-díjas, Emmy-jelölt Kevin Bacon (Gyilkos hajsza), továbbá az amerikai színészkamara díjával kitüntetett Aldis Hodge (Underground).

A Város a hegyen az 1990-es évek elején játszódik Bostonban, ahol erőszakos bűnözők tobzódnak a helyi bűnüldöző szervek hallgatólagos támogatásával, amelyeknél a korrupció és a rasszizmus a norma. A fikciós történetben a változás motorja a Brooklynból érkező kerületi ügyészhelyettes, Decourcy Ward (Hodge) lesz, aki meglepő módon szövetségre lép a korrupt, mégis tiszteletnek örvendő FBI-veteránnal, Jackie Rohrral (Bacon).

Együtt felveszik a harcot egy pénzszállító autókat fosztogató charlestowni rablóbandával, amelyből akkora ügy lesz, hogy az végül Boston teljes bűnüldözési rendszerére kihat, és mindent megváltoztat.

A Showtime sorozatában látható még Jonathan Tucker (Kingdom), Mark O’Brien (CTRL nélkül), Lauren E. Banks (Instinct), Amanda Clayton (Tyler Perry If Loving You Is Wrongja), a Tony-díjra jelölt Jere Shea (Passion), Kevin Chapman (Vértestvérek) és Jill Hennessy (Nyughatatlan Jordan). A vendégszereplők közt felbukkan Sarah Shahi (Békét, bíró!), Kevin Dunn (Az alelnök), Rory CulkinGeorgina ReillyGloria Reuben (Vészhelyzet), James Remar (Dexter),Dean Winters (Különleges ügyosztály) and Samantha Soule (Godless). Chuck McLean and Tom Fontana mellett a Város a hegyen executive producere volt az Emmy-jelölt Jennifer Todd (Jason BourneMemento), az Oscar-díjas Ben Affleck, az Oscar-díjas Matt DamonMichael Cuesta (Homeland) és Barry Levinson (Esőember).

sorozat már elérhető az HBO GO-n, magyar felirattal.