[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az EuropaCorp a San Diegó-i Comic Con alkalmából új képet jelentetett meg a Valerian és az ezer bolygó városa című filmből. A legújabb kép a mai Comic Conos panelbeszélgetés előtt már elérhető, ahol Luc Besson és a film főszereplői, Dane DeHann és Cara Delevigne is részt vesz.

A Valerian és az ezer bolygó városa 2017 nyarán érkezik a magyar mozikba. A mára már klasszikussá vált Valerian és Laureline képregénysorozatot a neves író-rendező Luc Besson továbbgondolta, és egy modern, egyedi scifi sagát álmodott meg belőle.

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Develgine) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.

Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott – egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre…

Dane DeHaan stars in Luc Besson's VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS.Photo Credit: Lou FaulonCopyright:  © 2016 VALERIAN SAS Ð TF1 FILMS PRODUCTION.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]