Ezen a héten (az Aranyélet mellett) egy vadonatúj sorozattal bővült az HBO kínálata. November 9-óta elérhető a Kegyetlen Tánc (Flesh & Bone) teljes első évada az HBO GO-n, az első epizód pedig regisztráció nélkül is megtekinthető ezen a linken.

A kemény és sötét sorozat a balett világának kevesek által ismert igazi arcát mutatja be. Hőse Claire (Sarah Hay), a fiatal balett-táncosnő, akinek a zűrös múltja ellenére sikerül bekerülnie az egyik neves New York-i tánciskolához. Claire egy gyönyörű, lelkes, ugyanakkor érzelmileg sérült fiatal nő, veleszületett ártatlansággal és törékenységgel, azonban az önpusztítás sem ismeretlen számára. Kiváló balerina, aki képes elérni céljait, a belső küzdelmei azonban néha előre nem látható irányokba terelik.

A Claire-t alakító Sarah Hay a való életben is táncol, 8 éves kora óta balettozik, őt korábban a Fekete Hattyú című filmben láthattuk. A színészi gárdában egyébként összesen 22 profi balettművésszel találkozhatunk, mint példáulSascha Radetsky, Irina Dvorovenko, Raychel Diane Weiner, Alex Wong, vagy a Gengszterkorzóban is feltűnő EmilyTyra. A sorozat írásáért a Breaking Bad egyes epizódjait is jegyző Moira Walley-Beckett felel.

A Kegyetlen tánc 2016. január 5-én debütál az HBO műsorán, regisztrált előfizetők számára november 9-étől az első évad mind a 8 része megtekinthető az HBO GO-n.