[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A Red Hot Chili Peppers rajongóknak kifejezetten szerencsés napja volt ma, hiszen a banda több jó hírrel is szolgált: nem elég, hogy szeptember 1-jén, több mint húsz éves kihagyás után újra koncerteznek nálunk, de legújabb, Dark Necessities című számuk is ma debütált.

A hatszoros Grammy-díjas sztárbanda vadonatúj dallal lepte meg a rajongóit – a ma megjelent Dark Necessities az együttes legújabb The Getaway című albumának első száma. A lemez június 17-én kerül polcokra, és további 13 dallal várja a hallgatókat.

Az albumot az előzőektől eltérően Rick Rubin helyett a Danger Mouse-szal együtt készítette a banda. „Egészen új hangzású, merőben eltér az előzőektől – persze anélkül, hogy a jó részeket elhagytuk volna. Alig várom, hogy élőben játszhassuk az új számokat a közönségnek!” – mondta Flea az új korongról.

Az RHCP előző I’m With You című albuma 2011-ben jelent meg, és több mint 18 országban vezette a listákat. A mintegy négy éves hiátus után megjelenő The Getaway is hasonló sikerekre számíthat, a már elérhető Dark Necessities alapján egy igazán erős, energikus albumra számítunk, amely remélhetőleg a nyár egyik legjobb lemeze lesz.

A magyar rajongók ráadásul élőben is meghallgathatják az új szerzeményeket, hiszen az együttes szeptember 1-jén a Budapest Arénában örvendezteti meg a hazai közönséget.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]