Megjelent a budapesti Pygmalion zenekar legújabb videója új hangzóanyaguk címadó dalához, melyben csak nagy nehézségek árán tudnak kiszabadulni a tagok fogvatartójuktól. Hogy a végére szerencsésen veszik-e az akadályokat, az kiderül a 4K felbontásban is megtekinthető klipből.

„A koncepciót Császár Robival, a klip rendezőjevel közösen találtuk ki. Nagyon sokat beszélgettünk a számról és annak mondanivalójáról. Sokáig kérdés volt, hogy ezt az egészet hogyan tudnánk megvalósítani, míg végüis jött az ötlet. Mindenki küzd valamiért csak ezt máshogy teszik. A festők a vászonnal, írók a ceruzával/laptoppal, fiatalok pedig tüntetésekkel próbálnak hatást gyakorolni a számukra fontos kérdésekre. Mindig fontosnak gondoltuk, hogy ne csak számokat írjunk, hanem legyen mögötte mondanivaló és azt mi is komolyan tudjuk venni, ezért volt “ – mondta Szász Dániel a zenekar gitárosa.

Az új EP júniusban jelenik meg és három számot fog tartalmazni, de a zenekar utána se áll meg, hiszen már gőzerővel dolgoznak új számokon és még a nyár vége előtt számíthatunk tőlük egy új videóra.