[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

jo-nesbo-the-thirst-harry-hole
Miután Jo Nesbø néhány évig pihentette Harry Hole karakterét, 2017 májusában a The Thirst (A szomjúság/A vágy) című könyvben 11. alkalommal is visszatér kedvenc norvég nyomozónk. Az eddigi utolsó Hole-sztori 2013-ban jelent meg Police címmel, melyben egy sorozatgyilkos rendőröket ölt, köztük Harryhez közelálló személyeket is. A The Thirstben ismét feltűnik egy új gyilkos és olyan embereket vesz célkeresztbe, akik a Tinder nevű online randi appot használják ismerkedésre. Ráadásul az elkövető gyilkolási módszere Harryt a saját múltjával is összeköti.
.

Mindig visszatérek Harryhez, ő az én lelki társam” – mondta Nesbø az új regény kapcsán. “Viszont ez egy sötét lélek, ami érzelmileg teljesen megvisel, de ahogy korábban is, Harry és a történet megéri a sok álmatlan éjszakát.

.
A The Thirst május 4-én jelenik meg, így 2017 Jo Nesbø nagy éve lehet. Ekkor lesz ugyanis 20 éves az író első Harry Hole-regénye, a Denevér, mely ez alkalomból újra megjelenik. Illetve Michael Fassbender főszereplésével jövőre kerül majd mozikba a Hóember megfilmesített változata.

Közben Jake Gyllenhaal is filmet készít egy Nesbo-könyvből, de A Fiú bemutatójának időpontjáról egyelőre nincs hír.

the-thirst_0

Forrás: crimefictionlover

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]