Az Oscar-díjas Trent Reznornak sűrű 2013-as éve lesz, de most egyelőre annyi biztos, hogy ő is szerepelni fog Dave Grohl hamarosan érkező dokumentumfilmjében, a Sound City-ben. A Nine Inch Nails frontembere az anyaghoz készült videóban – melyben korai zenei emlékeiről mesél – azt mondta: “Emlékszem, hogy édesapám lemezlejátszójával szórakoztam. Jimi Hendrix, Are You Experienced albumát kevertem talán a Partridge Family egyik best of-jával, ami egyébként egy elég jó lemez volt.

Reznor azonban nem az egyetlen, aki a zenei pályafutásáról beszél, Grohl többeket is lefilmezett, úgy mint a producer Rick Rubint, a dobos Vinny Appice-t, a Cheap Trick gitárosát Rick Nielsent, a REO Speedwagon-os Kevin Cronint, a Pixies-ből Frank Black-et, a Metallica dobos Lars Ulrich-ot és a Rage Against the Machine dobosát Brad Wilk-et.

Lars Ulrich úgy emlékszik, hogy először a Deep Purple-t látta Koppenhágában. “Emlékszem ahogy Ritchie Blackmore ott állt és feldobta a gitárját vagy 30 méter magasra és hogy a fenekével, a lábával meg a végén már mindenével játszott rajta. Gyönyörű volt!” – emlékszik vissza a dobos.

Ha gyorsan átfutunk a dokumentumfilm weboldalán akkor láthatjuk, hogy tele van új fotókkal, többek közt Josh Homme-ról, Krist Novoselic-ről, Butch Vig-ről és Tom Pretty-ről.