[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Izland észeki részén, Siglufjörðurban megkezdődtek a Trapped második évadának forgatási munkálatai. Sigurjón Kjartansson, a széria producere “rengeteg tragédiát, halált és terrort” ígért a folytatásra, ami elég baljósul hanzik, ugyanakkor szinte biztosravehető, hogy ezt nem fogjuk megbánni.

A Hollywoodba nemrég berobbant Baltasar Kormákur rendező adott egy kis ízelítőt a történetből is: “Nagyszerű érzés visszatérni Siglufjörðurbe, ugyanakkor szerencsétlen dolog, hogy 40 döglött birkával indítjuk a forgatást, de valahol el kellett kezdeni. A történet egy tüntetéssel indul, a helyiek a közelben felépüni készülő erőmű ellen tiltakoznak. Az események viszont olyan fordulatot vesznek, mely teljesen megjósolhatatlan következményeket hoznak magukkal.

Ólafur Darri Ólafsson, aki Andrit, a sorozat főszerepőjét alakítja, a következőt tette hozzá:

Azt hiszem mind nagyon büszkék vagyunk arra, amit az első évaddal elértünk és úgy gondolom a folytatással tudjuk ezt még fokozni.

A sorozat írói gárdájában helyet kapott az egyik legsikeresebb skandináv krimiíró, Yrsa Sigurðardóttir is, akinek a nagysikerű könyvéből készült filmet hamarosan Magyarországon is bemutatják.

A Trapped 2. évada 2018 őszén indul.

Az első évad trailere, ha valaki még nem látta volna:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]