A Domino Records és a Neon Music Hungary bemutatja a Franz Ferdinand vadonatúj albumát január 23-án este, a Corvintető kistermében.Európában először itt Magyarországon lesz hallható és megvásárolható a legfrissebb Franz Ferdinand album – már a hivatalos megjelenés előtt!!! A Sziget Fesztivál korábbi kétszeres sztárfellépője több mint 3 éves szünet után január végén jelentkezik várva várt harmadik, ‘Tonight: Franz Ferdinand’ című nagylemezével.
A korábban megrendezett Franz Ferdinand bemutatókhoz hasonlóan ismét lehetősége lesz a rajongóknak és az érdeklődőknek meghallgatni, sőt akár meg is venni az új albumot. A limitált dupla CD és exkluzív, DVD-t is tartalmazó box set mellett természetesen CD-n és bakeliten is kapható lesz a korong, sőt apró, de értékes zenekari relikviákhoz is hozzájuthat, aki a helyszínen megvásárolja a ‘Tonight: Franz Ferdinand’ nagylemezt!

A Corvintetőn megrendezendő esten levetítik az ‘Ulysses’ című beharangozó dal klipjét és más az új albumhoz kapcsolódó videóanyagokat is bemutatnak.

Figyeld január 19-től a magyar MTV weboldalát és nyerj Franz Ferdinand relikviákat!

Ha nem tudsz eljönni, rendeld meg az új kiadványokat itt, és egészítsd ki a Franz Ferdinand gyűjteményedet a hiányzó darabokkal még időben, most további kedvezményekkel!

A belépés természetesen ingyenes! Aki esetleg nem tudna megjelenni az eseményen, az vígaszul nézze meg itt ‘Ulysses’ klipjét: