[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ha az ember elér a pályája egy bizonyos szakaszára, már nem a siker vagy a bevétel érdekli, csak a munkában található öröm. A siker meg a bevétel úgyis jön magától. Tom Hanks szerint legalább is így van. És csak azért vállalta el a Sully – Csoda a Hudson folyón (Sully, hazai bemutató: szeptember 8.) főszerepét, mert gyorsabban olvasta el a forgatókönyvet, mint amennyi idő alatt lepereg a cselekmény a filmvásznon.

A mindkét motorját elvesztő, gépét a zsúfolt város közepén, a folyóra letevő pilóta izgalmas történetét Hanks legutóbbi nyilatkozata szerint Budapesten olvasta először.

– Egy autóban ültem épp Budapesten, amikor Clint felhívott – mesélte egy újságírónak a kétszeres Oscar-díjas színész. – Elküldte a forgatókönyvet, és én 70 perc alatt befaltam az egészet: nagyon akartam tudni, mi lesz a vége. Ezután számomra már csak az volt a kérdés, hogy ráérek-e: tudtam, ők nem tudnak várni, legkésőbb októberben már dolgozniuk kell, mert a Hudson folyóban is forgattak: vagyis még a tél előtt túl kellett esniük a legnehezebb jeleneteken. Mondjuk, ha tudtam volna előre, milyen nehéz egy bajszot őszre festeni, akkor lehet, hogy még egyszer elgondolkodom…

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]