Annyira bejött Tom Cruise-nak Norvégia, hogy a Mission: Impossible 7. jelentős részét ott szeretné leforgatni. Cruise a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásán szeretett bele a skandináv országba, ahol festői fjordok, zord hegycsúcsok és romantikus rengetegek várják az erre fogékonyakat. 

Norvégia egyébként az ENSZ alapos statisztikája szerint a világ legjobb országa, erre az amerikai szupersztár a saját tapasztalatai alapján érezhetett rá. 

Cruise annyira komolyan gondolja a norvég visszatérést, hogy már beszélt Abid Raja norvég kulturális miniszterrel, aki természetesen üdvözölte a kezdeményezést, hiszen az amerikai stáb sok millió dollárt fog elkölteni országában, környezetbarát módon robbantanak, illetve gyújtanak majd föl pár dolgot, és közben jó reklámot csapnak Norvégiának.

Nagyon valószínű, hogy Cruise megint valamilyen norvég sziklafalat mászik meg a saját tíz körmével néhány száz méteres magasságban, miközben a háttérben egy fjord látszik, sőt Raja kultuszminiszter azt reméli, a Mission: Impossible 8. is visszatér hazájába néhány látványos snitt erejéig. Talán nem is visszatér, hanem marad, mert a tervek szerint a Mission: Impossible 7-8. egy ütemben fog elkészülni a fokozott költséghatékonyság érdekében. 

(Mission: Impossible 7. – hazai bemutató: 2021. november 10.