A Hallgass Hazait havidíjas zenei szolgáltatással magyar előadók dalait, vagy akár lemezeit töltheted le korlátlanul, ráadásul most pénteken mindez ingyen lehet a tiéd!

A Hallgass Hazait szolgáltatás PC-n és Androidos mobiltelefonon egyaránt tudod használni (hamarosan az iOS és a Windows változat is), sőt ha a Crazy Days napon, azaz szeptember 27-én fizetsz elő, mindezt ingyen a tiéd, amíg csak Vodafone-os előfizető vagy, vagy rendelkezel Vodafone SIM kártyával. De itt még nincs vége, hiszen a Hallgass Hazait program részeseként hamarosan exklúzív tartalmak, koncertek, zenei események várnak rád, úgyhogy mindenképpen érdemes kihasználod ezt a lehetőséget.

És hogy mit hallgathatsz?

“A kínálatunkat hosszú lenne részletezni, de a Tankcsapdától kezdve a Carbonfools, Belga, a Compact Disco, Punnany Massif, Pannonia Allstar Ska Orchestra, Bye Alex, Hien, Subscribe, Depresszió, Lajkó Félix, a Holdviola, Pátkai Rozina, vagy a Budapest Bár zenéit is megtalálod nálunk, és még rengeteg mindenkit, stílustól függetlenül. De győződj meg erről magad, csatlakozz a Hallgas Hazait előfizetőtáborához, és töltsd le legálisan kedvenc hazai zenekaraid lemezeit korlátlanul, és a Crazy Days napon történő előfizetésed után ingyen.” – áll a kezdeményezés mögött álló szervezet közleményében.

Ha esetleg lemaradtál erről az őrült akcióról, akkor is csatlakozhatsz a Hallgass Hazait közönséghez, hiszen havi 500 forintos előfizetési díjért, te is korlátlanul töltheted le magyar előadók lemezeit. Újdonságokért és interjúkért pedig keresd a Hallgass Hazait rádióműsort országszerte egyre több frekvencián.

hh_logo_langolo