[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Megérkeztek az első fotók Tim Burton új filmjéhez. A sikeres könyv alapján készült Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című film ősszel érkezik, a főszerepben pedig Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson és Judi Dench lesznek. Nézd meg az első előzetest itt:


Burton a következőket nyilatkozta a filmről:

Amikor először szóba került, hogy megrendezzem a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekit, csak Ransom Riggs regényének összefoglalóját kaptam meg és a könyvben szereplő fotókat. A képek titokzatosak és izgalmasak voltak, és én rögtön tudtam, el akarom mesélni ezeknek a gyerekeknek a történetét. Egy lány, aki könnyebb a levegőnél, egy fiú, akinek méhek élnek a gyomrában, egy nő, aki madárrá változik – alaposan meg akartam ismerni ezt a világot. Úgyhogy csináltam róluk egy filmet.
.

Ransom Riggs is beszélt a filmről, ő  a New York Times bestseller listáján első helyre jutott Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei sorozat szerzője:

Én már attól megtisztelve érezném magam, ha egy írásom arra ihleti Tim Burtont, hogy firkáljon valamit egy papírszalvétára. De a közelében lenni és figyelni, ahogy hatalmas lelkesedéssel filmet készít – ez életem egyik legizgalmasabb időszaka volt.  Akkor sem lehetnék izgatottabb, ha valaki éppen villanydrótot erősítene a lábujjaimhoz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]