Minden szerdán friss epizódokkal érkezik a Eurosport új dokusorozata, amelyben többek között a fiatal hazai tehetség, Szalai Fanni triatlonista és edzője, Kuttor Csaba is megszólal…

Miközben a sportvilágban eseménydús nyár közeleg, szerdánként visszatér a Warner Bros. Discovery The Power of Sport című heti, tematikus magazinműsora, amely a sportvilág aktuális eseményeit emberi történeteken és ügyeken keresztül helyezi izgalmas megvilágításba.

Az Eurosporton elérhető harmincperces, tizenötrészes sorozat exkluzív interjúkkal indul: megszólal az amputált lábú lengyel futballista, Marcin Oleksy, illetve Gabriela Andersen-Schiess, egykori svájci hosszútávfutó, aki részt vett az első olimpiai női maratoni futáson az 1984-es Nyári Olimpiai Játékok keretében.

A sorozatnak magyar vonatkozása is van, az április 12-én debütáló epizódban a hazai triatlon sportág egyik fiatal tehetsége, Szalai Fanni és edzője, Kuttor Csaba is bemutatkozik.

Emellett a műsorban külön riport foglalkozik azokkal az ukrán sportolókkal, akik remélik, hogy 2024-ben kijutnak Párizsba, ameddig már csak 16 hónap van hátra. Az első rész foglalkozik továbbá a Párizs-Roubaix-kerékpárversennyel, illetve a Rolex Monte-Carlo Masters tenisztornával is.

A további epizódok foglalkoznak majd a Pride hónappal, a Menekültek világnapjával, illetve az Ocean Race-szel is. Az utolsó rész július 26-án kerül adásba, amikor megkezdődik az egyéves visszaszámlálás a 2024-es Párizsi Nyári Olimpiai Játékokig.