Nemrég a The Grenma csapatával közösen hirdettünk egy játékot, melynek keretében néhány szerencsés rajongó személyesen is bepillanthatott Csongiék legújabb klipjének forgatási kulisszái mögé. A Budapest belvárosában, egy irodaház tetején zajló munkálatokra végül hárman jöttek el az öt nyertes közül, de az ott eltöltött néhány óra természetesen őket igazolta, hiszen életre szóló élményekkel lettek gazdagabbak…

Nem tudom, hogy mennyi infót árulhatok el, így a szám címét titokban tartom, de egy baromi jó dal. A forgatás alatt Dóri megkapta egy kicsit Csongi cipőjét, mert a sajátjában fájt a lába, mikor észrevettük, hogy Csonginak lyukas a zoknija: ” Ez az igazi punk ” – mondta Ő, majd forgattak tovább” – meséli Petőfalvi Fanni, aki Nguyen Cintia és Vaczula Rebeka társaságában figyelte a trió és a stáb munkáját.

A lányok szinte végig a helyszínen maradtak, majd elégedetten értékelték a maguk mögött hagyott órák történéseit: „A nap nagyon jó volt: a szám már beleégett a memóriánkba, de nem untuk meg. Ugyan nem tomboltunk, nem őrjöngtünk, de nagyon élveztük. A visszanézett néhány felvétel alapján – no meg úgy az egész nap alapján – nagyon jó kis klip lesz. Köszönöm szépen, hogy ott lehettem, hogy láthattam: álmaimban sem gondoltam, hogy egyszer tarthatom Csongi űberférfias, rózsaszín gitárját a kezeim között, azt meg főleg nem, hogy láthatom készülni a legújabb klipjüket.

Temesi Ádám profi képei a forgatás helyszínén: