THE DEVIL’S TRADE
TÓTH ANDRÁS
KEZDÉS: 20:00
BELÉPŐ: INGYENES – előzetes regisztráció itt

UPDATE: A koncertre elfogyott minden hely, viszont a Petőfi TV-n élőben lehet majd követni a fellépést!

Makó Dávid markáns orgánumát bizonyára jó páran hallották már a HAW vagy a Stereochrist zenekarok révén, viszont egészen biztos, hogy tavalyi szólólemeze, a Those Miles We Walked Alone elismertsége után, a jövőben egyre többen fogják majd a The Devil’s Trade kapcsán is beazonosítani őt.

Dávid ugyanis mikor nem súlyos blues rockot vagy doomos stonert játszik zenekaraival, akkor hazánkban egyelőre ritkaságnak számító énekes-dalszerzőként rendkívül „személyes és esendő” akusztikus dalokat ír. Az itthon szintén szokatlan appalachian folk és country ihletésű szerzeményekhez pontos és átszellemült előadásmód társul, melyet testközelből legközelebb az A38 Hajó kiállítóterén lesz lehetőség megtekinteni.

A koncert mellett Dávid nemrég egy új videóval is jelentkezett, Szegeden a Soundcity:Szeged vendége volt és I’ll Be Your Dawn dalára készült képanyag itt tekinthető meg:

Az est vendége Tóth András DJ és producer lesz, aki techno, minimal és house zenén kívül klasszikus zongorára is komponál dalokat, és ezekből válogat majd fellépése során.