Három rendkívül tehetséges és egyre inkább felívelő szériában lévő zenekar látogat el hozzánk ezen az estén. A Texas In July már járt itt nálunk, ráadásul a Hegyalja Fesztiválon játszhattak tömött sátor előtt! Most pedig a ‘One Reality’ címre keresztelt az új lemezüket turnéztatják Európában. Ők ugyebár az August Burns Red fanoknak már alapból szimpatikusak lehetnek, de nézzük tovább még mik várnak ránk…

Az olasz Tasters (elődje Taster’s Choice), neve szintén ismerős lehet, a srácok többször körbeturnézták Európát, idén pedig egy rendkívül erős lemezt tettek le az asztalra, ami ráadásul a Nuclear Blast gondozásában jelent meg már, úgy ahogy a Texas In July lemeze is!

Fellép még az ex-Hatesphere énekes új csapata a dán Scarred By Beauty, akik elementáris erővel nyomják a komplex és brutális muzsikájukat. Hazai részről pedig a One Reason To Kiss és a My Dark Room melegítenek be!

2011. Október 24. Budapest, Dürer Kert

Az UNDER THE MUSIC BOOKING A SKALAR MUSIC HUNGARY AJÁNLÁSÁVAL BEMUTATJA:

TEXAS IN JULY (USA)
TASTERS (I)
SCARRED BY BEAUTY (DK)
One Reason To Kiss
My Dark Room

KAPUNYITÁS: 19:30

PONTOS KEZDÉS: 20:00

BELÉPŐ:

A 2011.10.22-én a SKALAR MUSIC HUNGARY által, szintén a Dürer Kertben megrendezésre kerülő NEVER SAY DIE TURNÉ belépőjegyének helyszínen történő felmutatásával mindössze: 1.999 Ft!

Helyszínen: 2.999 FT

Október 5-től Elővételben: 2.499 FT

Elővételi helyszínek:

DÜRER KERT XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21.
BUTIK PRESSZÓ: V. Veres Pálné utca 22.
BIG CITY SKATESHOP: XI. Villányi út 36.