[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Már csak 3 hónap és visszatér az HBO GO-ra az Aranyélet, amely ezúttal kimozdul Budapestről, és a megszokott nagyvárosi környezet helyett egy teljesen új, eddig magyar filmekben és sorozatokban nem látott helyszínt mutat be. A sorozat írói Vancsik Péter vezetésével levitték a történetet vidékre, a Dunakanyarba, ahol egy egy vidéki kis faluba, Szentvázsonyba helyezték hőseinket. Mátyássy Áron szerint „ez egy ideális hely arra, hogy gazdag emberek kikaparják maguknak ott a gesztenyét.”

A család ezúttal egy Duna-parti villába költözik, amely Döbrösi Laura elmondása alapján az „eddigi legjobb Miklósi villa. Tényleg olyan érzés, mintha csak mi lennénk itt… meg ez a száz ember, aki amúgy a stáb.”

Az évad másik újítása, hogy az eddig megszokott nyári, már-már idilli környezet helyett őszi-téli táj jelenik meg, amely összhangban lesz a szereplőkkel történő eseményekkel is. Ahogy Dyga Zsombor rendező kiemeli, „tök jó ez az Aranyélet, de nem a nyár az igazi évszakja, hanem ez sokkal inkább egy őszi vagy téli történetnek kell, hogy legyen.” Októberben kiderül, hogy ez hogyan is valósul meg a sorozatban…

A helyszínekről szóló videó megnézhető az Aranyélet Facebook oldalán.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]