Nagy várakozás előzi meg a Rocketman című filmet, amely Elton John felemelkedését mutatja be, Taron Egertonnal a főszerepben. Jó ideje találgatják, a wales-i színész a saját neméhez vonzódik-e, különösen, amióta októberben kitette az Instagramra egy fiatalember fotóját, ezzel a megjegyzéssel: „Cuki. Az én pasim”. A meleg közösség ezután közéjük tartozónak könyvelte el Egertont, aki erre rátett még egy lapáttal, amikor lájkolta egy férfi bejegyzését, aki közölte, hogy épp elkezdett járni egy fiúval.

A színész azonban a minap a Radio Timesnek adott interjújában véget vetett a találgatásoknak. „Nem vagyok meleg, de két közeli barátom előbújt 15 évesen, és én örömmel támogattam őket. A haverjaimat pedig ezután is cukinak fogom hívni, ha egyszer cukik.”

Egerton Kevin Spacey-ről elmondta, hogy soha nem viselkedett vele illetlenül. Ugyanakkor szerinte nehéz megállapítnai, hogy valaki merészen flörtöl-e, vagy szexuális ragadozó. Szerinte Spacey inkább csak merészen flörtölt. Emlékezetes, hogy az Oscar-díjas színész bukott ember lett Hollywoodban, miután többen is szexuális zaklatással vádolták meg.

(Rocketman – hazai bemutató: 2019. június 6.)