Őszi borongós napokon az ember szívesen gondol a nyárra, vagy már tervezgeti a következőt. Az biztos, hogy 2012-ben is lehet a Sziget Szervezőiroda fesztiváljaira számítani, hisz június végén, 27-30 között Sopronban – immár 20. alkalommal – kihagyhatatlan lesz a VOLT Fesztivál. Júliusra is jut egy fesztiválos nyaralás: 12-15 között irány a Balaton-part, Zamárdi és természetesen a Heineken Balaton Sound. Augusztus pedig nem múlhat el a legváltozatosabb élményhömpöly, a Sziget nélkül, augusztus 6-án és 7-én a koncertnapokkal és 8-13-ig az öt fesztiválnappal. Ráadásul jövőre jubileumi Szigetet ünneplünk, hisz ez lesz a 20. …

S hogy mi szóljon ezeken a fesztiválokon, a látogatókon is múlik. A rendezvények weboldalain beindultak a Kívánsággépek, amikbe már lehet bedobálni a kedvenc zenekarokat, azokat, akiket a VOLT, a Sound vagy a Sziget színpadain szívesen látnánk. Klikk tehát a www.volt.hu , a www.balatonsound.hu illetve a www.sziget.hu/fesztival oldalakra, vagy a fesztiválok facebook oldalaira, hadd teljenek a Kívánsággépek!

És végül egy szolgálati közlemény: még tart a Festival Awards szavazása, ahol a legismertebb európai fesztiválok közül választják ki a legjobbat. A Sziget a “nagyfesztiválok” közt szerepel, s várja a szavazatokat a http://eu.festivalawards.com/vote oldalon. Minden kattintás számít!