Színpadok, programhelyszínek, vagy éppen: kerékpárkölcsönző, sátorozóhely, bankautomata, netán gyógyszertár. Annyi minden található a Szigeten, hogy két térképet készítettek nektek a szervezők, melyekből kiderülnek egyrészt a programhelyszínek, másrészt a vendéglátó helyek. További könnyítés a szemezgetésben, hogyha kinagyítjátok a „Programhelyszínek” térképet, és rányomtok az általatok kiválasztott színpadra, már részletesen is böngészhetitek a programokat, fellépőket. Az egyik térképért kattintsatok ide, a másikért pedig ide

Bizonyára tudjátok, hogy idén a készpénzes fizetést a Fesztiválkártya váltja a Szigeten. A hivatalos fizetőeszközt nemcsak kártya formájában válthatjátok ki, hanem akár Fesztiválóraként is megvásárolhatjátok elővételben 7800 Ft-ért a hivatalos jegyárusító helyeken és online.

A Fesztiválóra a  Sziget arculatához passzoló, limitált kiadású  karóra, amelynek tudása a rendezvény hivatalos fizetőeszközével, a Fesztiválkártyával egyenlő. Az NFC technológiát használó trendi kütyüt elővételben a Sziget hivatalos jegyterjesztő helyein tudjátok megvásárolni, és a fesztivál ideje alatt tudjátok kiváltani a Városközpontban a 13. Metapay Kártyafeltöltőpontnál.. Az óra ára a helyszínen: 7990 Ft.

Részletes információkért klikk ide!

Online vásárlás!

A hivatalos jegyárusító helyek listáját pedig itt találjátok meg!