A Monster Hunter videójáték, amely 2004-ben, PlayStation 2-n kezdte világhódító útját, izgalmas és szórakoztató volt, de nem túl bonyolult: a játékos a Vadász szerepében különféle szörnyekkel került szembe, és küzdött meg velük. Paul WS Anderson már bebizonyította, hogy nagyon ért a posztapokaliptikus világok teremtéséhez, és képes felfedezni egy videójátékban, hogy mit lehet belőle átmenteni a mozivászonra. Az első Mortal Kombat után Milla Jovovich-csal együtt hat sikeres részt gyártott A kaptár-ból, és úgy tűnik, a páros új kalandra indul. Az író-rendező azért kicsit felturbózta az eredetit.

A Monster Hunter filmváltozatában az immár háromgyerekes Jovovich Natalie Artemis századost alakítja, az ENSZ kommandósegységének a parancsnokát. A csapat egy portálon át egy alternatív világba kerül, amelyet hatalmas szörnyek uralnak, és ahol Vadászok próbálják kordában tartani a változatos formájú fenevadakat. És ha ezek a szörnyek megtalálják a portált, akkor elözönlik a mi világunkat is…

Nemrég megjelentek az első plakátok: a sivatagi tájban elképesztő fegyvereik mellett egy földi (Jovovich) és egy Vadász (Tony Jaa) pózol. És valahol nyilván közelegnek a szörnyek… szeptemberre megérkeznek a mozikba.

IC Press