Felhalmozott szemét, szennyes hegyek a padlón, összefüggő porszőnyeg az ágy alatt – az MTV vadonatúj realityje, a Szemétirtók Amerika legmocskosabb otthonairól rántja le a leplet. A január 24-én debütáló műsorban Evan Spaulding és csapata szembesíti a rendetlen házigazdákat saját szutykos környezetükkel és egy laza lejárató kampány keretén belül jó útra téríti őket. Hogyan hat a szégyen és a megaláztatás, valamint a menő felújítás ígérete a szemétkupacban élőkre? Kiderül az MTV új sorozatából!

Kisgyerekként biztosan sokan nem értették, hogy édesanyjuk miért nyaggatja őket porszívózással, rendrakással és a szobában uralkodó disznóól felszámolásával. Az MTV vadonatúj sorozata új értelmet ad a ’trash’-nek és olyan klinikai eseteket mutat be, akik környezetüket nemhogy nem tanulták meg tisztán tartani, de egyenesen egy szemétdombon tengetik életüket. Padlón heverő ruhák kutyapisiben úszva, penészes sajt az egércsapdában felejtve, poratkáktól nyüzsgő matracok – a hulladékhegyeken innen és a megalázó pillanatokon túl, az erős gyomrú tévénézők eredeti, sokkoló felvételeket láthatnak, amelyekből kiderül, nem mindenki érzi úgy, hogy rend a lelke mindennek…

A január 24-én debütáló Szemétirtók házigazdája, Evan Spaulding és csapata nem kisebb feladatra vállalkozik, mint belépni Amerika legpiszkosabb, legbüdösebb, leggusztustalanabb hálószobáiba, szembesíteni tulajdonosaikat saját mocskukkal, majd egy ultramenő átalakítás ígéretével megreformálni a gondolkodásukat, és jó útra téríteni őket.

A szobákban tett gyomorforgató látogatás után a benne élőknek lehetőséget kínálnak a takarítására, de a nyilvános megszégyenítést így sem kerülhetik el. Cserébe azonban, – szigorúan a renoválás után – a Szemétirtók dizájnercsapata veszi kézbe az irányítást, és olyan átalakításokat hajtanak végre, amelyek remélhetőleg örökre elveszik a kedvét a fiataloknak a szemeteléstől. Egyszóval: Pimp my Ride egy kis nyilvános lejárató kampánnyal fűszerezve!

Hogyan hat a megszégyenítés Amerika legmocskosabb szobáiban élőkre? Mi veszi rá őket, hogy minimális segítséggel ugyan, de végre rendet tegyenek maguk körül? Kiderül az MTV vadonatúj sorozatából – figyelem, érzékeny gyomrúaknak nem ajánlott!

Szemétirtók január 24-én dupla premierrel, 20:00-tól az MTV műsorán!