Ha kezdő zenész vagy, és meg szeretnéd mutatni a dalaid másoknak is, akkor keresd az új helyre költözött Szabad az Á…-t! Ugyanis január 1-től a Nagydiófa utca 8. szám alatt, a Grandió PartyHostel pincéjében fellépési lehetőséget nyújtanak minden lelkes bandának, kiváló hangtechnikával! Valamint gondolnak a vidéki, koncertezni vágyó zenekarok kényelmére is. Lássuk a részleteket…

Január 1-től két teremmel várja az érdeklődőket a Szabad az Á… Míg a nagy koncertteremben lehetőséget nyújtanak a fellépésre a bemutatkozni kívánó zenekaroknak, addig a lounge teremben akusztikus programok vagy akár beszélgetések is helyet kaphatnak.

És hogy milyen technikai körülmények között léphettek fel? 24 csatornás keverőpult, aktív hangfalak és backstage is rendelkezésre áll, valamint 3 fős hangtechnikusi csapat fog azon igyekezni, hogy a lehető legjobb hangzást kialakítva tudjatok zenélni. De nemcsak ezt nyújtja az új Szabad az Á… Még a jameléshez szükséges alaphangszerparkkal is rendelkeznek, így annak sincs akadálya, hogy akár itt szülessen meg néhány örömzenélő fiatalból egy leendő banda.

Vidéki zenekarként minden bizonnyal nehezebb megszervezni egy koncertet Budapesten. Ebben is tudnak segíteni a szervezők: hiszen „bőrpénzért” dobot is tudnak biztosítani, ami a szállítási költség összegét jelentősen csökkentheti.

Az épületben található Temesvári Csabi „lakásétterme”, a Hoppá Grandió, amely hajnalig gondoskodik a meleg étel ellátásról a zenészeknek, színészeknek és minden Szabad az Á… kártyával rendelkezőnek.

Az éttermen kívül romkocsma is üzemel az épület udvarában, ahol a színvonalat az üzemeltető Szódás csapat garantálja. Az itt működő Grandió PartyHostel kifejezetten a bulizni vágyó külföldieket várja, ezért biztos nem lesz panasz a hangerőre. Sőt arra is van esély, hogy akár nemzetközi közönség előtt léphettek fel, ha az itt megszállók is lenéznek a Szabad az Á…-ba.

Néhány ponton változatlan maradtak a hely által vállalt feltételek, azaz ingyenes technikai személyzetet és hátteret biztosítanak, a teljes jegybevétel felfogása sem változik. És elvárások nélküli, ingyenes helybiztosításra lehet számítani. Valamint megmaradnak a Szabad az Á… klubkártyával járó előnyök is.

Mindez nem csak a kezdő zenekaroknak egy fantasztikus lehetőség, de azoknak is, akik szeretnének a mainstream zenén túl is megismerkedni néhány fiatal, tehetséges bandával. Mi már alig várjuk a január 1-ét, hogy személyesen is ellátogathassunk az új Szabad az Á…-ba!

2011. január 1. @ (ÚJ) SZABAD AZ Á: VII.ker. Nagydiófa u. 8.
Kezdés: 20 óra
Beugró: 1200 Forint

HEAVEN IN HER ARMS (Japán – Screamo)
AUSSITOT MORT (Francia – Post rock/metal)
I WANT YOU DEAD (görög – Sátán hardcore)
Human error (D beat/Blastbeat attack)
Dance or die (Fast hardcore punk)