A Beyond Pink neve ismerősen csenghet pár embernek, aki pont egy éve megnézték a bandát Budapesten a Filter klubban. Akkor egy nagyon király koncertet láthattunk a svéd csajoktól, akik mellébeszélés nélkül tolták a dallamosabb, néhol agresszívebb punkjukat, amire tény és való, hogy nagy hatással voltak a 80-as évekbeli muzsikák. Eddig 4 anyaggal büszkélkedhet a zenekar. Legutoljára a ‘The New Black’ (2010) jelent meg tőlük, de idén nyáron újra stúdióba fognak vonulni. Egy újabb energikus bulit várhatunk tőlük, s aki megkérdőjelezi, hogy csajok is csinálhatnak tökös zenét, arra itt lesz egy remek válasz…

Az est további zenekarai között is találhatunk hölgyeket, akik elég remek bemelegítést fognak adni a BP-nek. A The Runaways zenekar slágeréből született zenekar, a Cherry Bomb ismerősen csenghet sok embernek, hiszen egyre többet játszanak minden felé a lányok. Nem számít, mit játszanak, de azt dögösen teszik!

A The Snobs zenekart meg nem kell bemutatni senkinek sem. Tavaly is játszottak a Beyond Pinkkel, de, aki nem volt ott, most bepótolhatja a lemaradást. Zeneileg a Nomeansno talán a legnagyobb hatásuk, de a ’96 óta létező zenekar kialakított egy saját stílust magának, amit töretlenül tálalnak.

A váci/pesti illetőségű Destroy the Carrot egy fiatal banda, de annál több potenciál lehet bennük. A dallamos pop/punk/core keverékük női énekkel van megáldva, s lehetőleg élőben is bizonyítani fognak.

JÚLIUS 21 | SZABAD AZ Á (VI.Nagy Diófa utca 8):
BEYOND PINK (SVÉDORSZÁG – PUNK AS FUCK CSAJOKKAL)
CHERRY BOMB (HITS CHICKS AND ROCK’N ROLL)
DESTROY THE CARROT (POPPUNKCORE)
THE SNOBS (PUNK) BELÉPŐ: 1200 forint
KEZDÉS: 20H!