[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mindenki többet szeretne tudni a Suicide Squad – Öngyilkos osztag-ról (Suicide Squad, hazai bemutató: augusztus 4.). A nyár talán legjobban várt filmje egyelőre a legrejtélyesebb is: csak annyit lehet sejteni róla, hogy a bemutatója után a szuperhősfilm többé nem lesz olyan, mint eddig volt, és azt lehet biztosan tudni, hogy nagyon ütős szereposztása van:többek között Will Smith, Ben Affleck, Jared Leto, Margot Robbie, Cara Delevigne, Jai Courtney őrül meg benne. De a lehető legtöbbet pillanatnyilag egy klipből lehet megnézni a filmből.

Nyilvánosságra hozták a Twenty One Pilots Heathens című számának klipjét, melyben az együttes tagjai a film díszletei között zenélnek, és részletek is láthatóak a világ legrosszabb hőseinek kalandjaiból –ők is főleg a Belle Rev börtönben láthatóak.

A filmnek meglehetősen dögös zenéje van: Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons, Krillex & Rick Ross, Action Bronson & Dan Auerbach direkt a film számára csinált zenét, de a soundtracken szerepelnek számok Kevin Gates, a Panic! at the disco, Kehlani, Grimes és Skylar Grey előadásában is.

És hogy ebből a menő csapatból miért a Twenty One Pilots csinálhatta az első klipet, főleg ilyen izgalmas, exkluzív tartalommal? Erre is van magyarázat: a csapat a rendező, David Ayer valamint az egyik legextravagánsabb főszereplő, a Joker bőrébe bújó Jared Leto saját bandájának, a 30 Seconds to Marsnak is a kedvence.

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]