A Grammy jelölt rock powerhouse zenekar, a Stone Sour bejelentette, hogy elkezdett dolgozni harmadik albumán, mely ismét a Roadrunner Records szárnyai alatt jelenik meg. Legutóbbi albumuk 4 éve látott napvilágot. A munkálatok a nashville-i Blackbird Studio-ban folynak a Grammy díjas producer, Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Velvet Revolver, Rush, Alice In Chains) segítségével, aki már a 2006-os aranylemez, a ‘Come What(ever) May’ producere is volt. Az új lemez idén nyárra várható…

A frontember, Corey Taylor így nyilatkozott: “Alig várom, hogy felvegyük ezt a Stone Sour albumot. Minden már most milliószor erősebbnek tűnik, mint bármi, amit a múltban csináltunk. Ráadásul az, hogy újra Nick-kel dolgozhatunk, hatalmas ígéret. Ez az év a Stone Sour éve lesz!

A Stone Sour legutóbbi albuma, a ‘Come What(ever) May’ és az önmagukról elnevezett debütáló album is aranylemez lett Amerikában, sőt, hamarosan eléri a platina státuszt. A két album összesen egymillió digitális kislemez-eladást produkált. A zenekarnak 3 dala volt a top 3-ban, az aktív rock slágerek listáján: a “Bother”, a “Through Glass” és a “Silly World”; egy – a „Made of Scars” – a top 10-ben, és két Modern Rock slágert is jegyeznek: a “Bother”-t és a “Through Glass”– t. A “Through Glass” 7 hétig vezette az Active Rock chart-ot. A zenekar az MTV, az MTV2, a VH-1, a Fuse és a Music Choice folyamatos támogatását élvezi. A Stone Sour eddig három Grammy jelölést kapott.

A Stone Sour tagjai: Corey Taylor, James Root, Josh Rand, Shawn Economaki és Roy Mayorga


Email
MegosztásFacebookMySpaceTwitter