A Stockholm Syndrome rádió, amely már ingyenesen elérhető, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy iPhone-on/iPod Touch-on hallgassák a legjobb zenéket. A rádió az első olyan hazai webrádió, amely kizárólag indie, alternatív és rock zenét játszik, rengeteg, itthon eddig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadóval. Különböző programokkal eddig is elérhető volt, de ezentúl a This is Monday lelkes, fiatal fejlesztő csapatának köszönhetően egy egyedi kezelőfelületen keresztül hallgatható az adás…
A program a következő funkciókkal rendelkezik: előadó, szám és album cím kijelzés, illetve album borító megjelenítés, de a rádió készítőinek tervei között szerepel, hogy olyan további funkciókkal lássák el, mint pl. a Twitter, illetve szeretnék, hogy a dalok idővel közvetlenül is megvásárolhatóak legyenek az iTunes-on keresztül.

A 3G technológiának köszönhetően így nemcsak otthon vagy munka közben, helyhez kötve hallgatható az adás, hanem utazás során, buszon, villamoson, de akár a metróban is. Igaz, ehhez szükség volt arra, hogy a rádió készítői olyan shoutcast és szerver szolgáltatót találjanak, akik napi 24 órában tudják biztosítani a rádió számára a stabil és megbízható működést. Ebben nyújt segítséget az NLG-System.

EmailMegosztásFacebookMySpaceTwitter