Ki ne hallotta volna a szomorú hírt, hogy 56 éves korában elhunyt Steve Jobs, az Apple agya, az iPod, iPhone, iMac, iPad termékek feltalálója. A géniusz halálát hasnyálmirigyrák okozta, megemlékezni pedig a zenészek sem felejtettek el róla. Egy-egy rövid tweet, vagy facebook bejegyzés erejéig többek közt a Blink-182, az A Day To Remember, Pete Wentz és Lights is kinyilvánította szomorúságát. Ezekből szemezgetünk alább:

Pete Wentz ( Fall Out Boy / Black Cards): RIP Steve Jobs. Egy igazi legenda!

Stephen Christian (Anberlin): Őrület, mekkora látnoki képességekkel bírt ez az ember…

Blink-182: RIP Steve Jobs. Köszönünk mindent, amit a zeneiparért és a világért tettél.

Jeremy McKinnon (A Day To Remember): RIP Steve Jobs. Nagy hatással voltál az egész világra, hiányozni fogsz!

Kevin Skaff (A Day To Remember): Steve Jobs halálhírét mindenki az iPhone-járól írja ki a közösségi oldalakra, mekkora lángelme volt…

Lights: Hihetetlen, hogy egy ember mennyire megtudja változtatni a világunkat, RIP.

Circa Survive: Köszönünk mindent, Mr. Jobs. Reméljük a túlvilágot is olyan szórakoztatóvá tudja majd tenni, mint az életet.

Benji Madden ( Good Charlotte): A fenébe, mindent köszönünk! Az élet rövid, így kell kihasználni.

Jared Leto (30 Seconds To Mars): Talán kikapcsolhatnánk egy időre a gépeinket és telefonjainkat, hogy adózzunk a nagysága előtt.

Jonathan Cook (Forever The Sickest Kids): PanCREATEic Cancer (hasnyálmirigyrák – a szerk.), még a végzete is kreatív volt.

Steve Klein (New Found Glory): RIP Steve Jobs, nagyon szomorúak vagyunk, elképesztő, hogy mennyi mindent köszönhetünk neki.

Plain White T’s : Ez az ember életeket változtatott meg, egyike a legnagyobbaknak!