[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kanada már jó idege szállítja Európába is a menőbbnél menőbb zenéket – erre egy remek példa a 2000-es évek elején robbanásszerűen betört pop-punk zenekar, a Simple Plan. A csapat nem véletlenül vívta ki magának hamar a közönség szeretetét, hiszen egy egészen egyedi, dallamos pop-ízzel keverték a klasszikus punk energiákat.

A világsiker felé már legelső lemezükkel elindultak, a No Pads, No Helmets….Just Balls című lemez pedig idén lesz 15 éves, így minden adott, hogy az ötösfogat újra turnézni induljon, hogy közönségével együtt ünnepelhesse az évfordulót. Rajongókból pedig akad elég, nem is kevés, hiszen az album a világ számos országában ért el többszörös platinaminősítést, a zenekar élete pedig egycsapásra megváltozott. A srácok tavaly jelentkeztek utoljára albummal, a Taking One for the Team pedig remekül bizonyította, hogy lassan két évtized elteltével is ott van bennük az utánozhatatlan, nyers energia.

Most viszont annak érkezett el az ideje, hogy Pierre Bouvier és csapata felidézze legnagyobb slágereit, mint például az I’m Just A Kid, az I’d Do Anything, az Addicted vagy a Perfect. A különleges turnén a zenekar diszkográfiájának egyik kiemelkedő albumát adja elő, ráadásul elejétől a végéig!

A Simple Plant ezúttal a Four Year Strong kíséri el hazánkba, akiknek ez lesz a bemutatkozó fellépésük Magyarországon. A csapat a dallamos hardcore-t rock és punk elemekkel keveri, igazán ideje lesz annak, hogy az itteni közönségnek is megmutassák magukat.

Jegyértékesítés a Simple Plan fanclub tagjainak február 08-án indul 11.00 órától.

Jegyértékesítés kezdése: 2017.02.10. 11.00

Jegyárak:

Küzdőtér
➝ Super Early bird: 5,399 Ft
➝ Early Bird: 5,899 Ft
➝ Limitált jegyek: 6,899 Ft
➝ Normál ár: 7,899 Ft

Terasz jegyek
➝ Bal első terasz: 11,399 Ft
➝ Bal középső terasz: 11,399 Ft
Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

Heineken Lounge
➝ 199.999 Ft
A Heineken Lounge jegy tartalma: Privát VIP terasz 15 főre a legjobb helyen, plusz egy hordó (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható.

Online jegyértékesítés itt.
Jegyirodai értékesítés infók itt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]