A Sick Of It All a New York hardcore egyik alapbandája, az 1986-ban alakult zenekar számos stílusdefinitív alapvetést tett le az évek során. A Koller tesók vezetésével működő brigád idén jelentette meg a kilencedik nagylemezét Based On A True Story címmel, tehát bőven lesz miből válogatniuk a setlist összeállításakor. A srácoktól egy intenzív, zúzós hc bulit várhatunk a stagediverek, és a vígan táncikáló közönség mellett. Persze ki az, aki nem indul be az olyan dalokra, mint a Take The Night Off, a Step Down, a Scratch The Surface, vagy az Us vs. Them. A szintén New York-i Madball is a keménykötésű zenekarok közé tartozik, az Agnostic Front-os Roger Miret féltestvére, Freddy Cricien vezetésével… Az 1988-ban alalkult banda idén fogja megjelentetni nyolcadik nagylemezét Empire címmel, amely az eddigiekhez hasonlóan a hardcore zene zászlaját emeli a magasba. Freddy-ék sem puhánykodnak a színpadon, szóval intenzív, energikus előadásban és pörgős, ugrálós nótákban nem lesz hiány.

Két kisebb zenekar teszi teljessé az este zenei felhozatalát: a No Turning Back és a Last Hope. A No Turning Back egy 1997-ben alalkult holland hardcore brigád, akik 2008-ban adták ki negyedik nagylemezüket Stronger címmel. Az 1994-ben alakult Last Hope pedig egy bulgáriai hardcore banda, akik legutóbbi lemeze Test Of Time címre hallgat.

Dátum: 2010. október 15.
Helyszín: Budapest @ Dürer Kert
Jegyár: 5000 / 5500 Ft (elővételben) / 6000 Ft (helyszínen)
Jegyelővételi helyek: The Lab (Király u. 48.), Speed Westend, Speed Mammut, Headbanger, CD Pince, Hammer Zenebarlang, Teenage Riot Store (József krt. 18.), Underground Store (Bem József u. 22.)
Jegyvásárlás: Eventim / TEX