[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Előkelő helyen szokott szerepelni Scarlett Johansson a különféle toplistákon, és most itt egy újabb trófea. Egyetlen nőként bekerült a Box Office Mojo (filmes bevételeket listázó amerikai portál) legjobban kereső sztárjai közé – ráadásul egyedüli nőként. A szuperhősös produkciókban és igényes drámákban egyaránt kiváló színésznő filmjei a tizedik helyet hozták el neki, mert amerikai bevételük meghaladta a 3,3 milliárd dollárt. A 31 éves színésznő a legfiatalabb a csapatban, ahol olyan veteránok sorakoznak, mint Robert Downey Jr., Tom Cruise, Harrison Ford és Morgan Freeman.

A kalkulációt némileg torzítja, hogy a BOM nem vette figyelembe az inflációt és nem számolta bele az eredménybe a filmek külföldi bevételeit sem, amelyek néha magasabbak, mint az amerikai eredmény. Ha így számolnak, Scarlett talán előbbre is ugorhatott volna a listán.

A színésznőt legközelebb egy kultikus japán manga és anime élőszínészes adaptációban láthatjuk. A Ghost in the Shellben félig robot rendőrt alakít, aki egy veszélyes kiberbűnözőt akar elfogni.

(Ghost in the Shell – hazai bemutató: 2017. március)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]