[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sacha Baron Cohen nem áll meg félúton. Ha szerepet játszik, akkor át is alakul. Legújabb bevállalós vígjátékában az Agyas és agyatlan-ban (Grimsby, hazai bemutató: március 3.) ócska, kisvárosi focihuligánt alakít, aki egy szuperkém oldalán James Bondot is megszégyenítő akciókba keveredik. Pocakos, gumipapucsban, halásznadrágban jár, helyesírási hibás tetkójára büszke, és sehova sem megy sör nélkül.

A film múlt szerdai berlini premierjére nem a színész, hanem maga a főszereplő érkezett: már a Tegel repülőtérre a filmbéli jelmezében és elképesztő frizurájával, kezében sörrel és sült krumplival sétált be, így töltötte a következő napot, és természetesen így vonult végig a vörös szőnyegen.

Ennél csak a hét eleji londoni premieren volt bátrabb: ott, a film egyik bevállalós jelenetének megfelelően öltözött – vagyis nadrágot sem vett, így köszöntötte a rajongóit, míg mellette felesége, Isla Fisher tökéletes nagyesélyiben várakozott. A színésznő szintén szerepel a filmben, életében először játszott együtt a férjével.

– Jó móka volt – nyilatkozta egy tévéműsorban. – Azt hittem, három gyerek után már nem sok újat tudhatok meg róla: de rögtönzés közben tényleg egészen átalakul. Néha megijeszt, mennyire más emberré tud válni…

IC Press

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]