[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Budapestre érkezett Ryan Gosling a Szárnyas fejvadász című film második részének forgatására pénteken reggel. A kanadai színész feleségével, Eva Mendes amerikai színésznővel, két gyermekével és a család kutyájával szállt le a kisgépes terminálon a magyar fővárosban.

A stábhoz hamarosan csatlakozik Harrison Ford és Robin Wright is – értesült az MTI. A film rendezője Denis Villeneuve, aki a Sicario – A bérgyilkos című thrillert jegyezte.
Az Alcon Entertainment gyártásában készülő produkcióban Harrison Ford, a Szárnyas fejvadász főszereplője ismét Rick Deckard replikánsvadász szerepét alakítja.
A folytatást, mely állítólag Scott ötletén alapul, Hampton Fancher írta, aki az első film forgatókönyvének társszerzője volt. A cselekmény évtizedekkel később játszódik, mint az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című Philip K. Dick-regényéből készült Szárnyas fejvadász története.
A tervek szerint a film 2017 őszén kerülhet a mozikba.

Budapest, 2016. június 24. Ryan Gosling kanadai színész (j) a Liszt Ferenc-repülõtéren 2016. június 24-én. A színész feleségével, Eva Mendes amerikai színésznõvel, gyermekeikkel és a család kutyájával érkezett a Szárnyas fejvadász címû film forgatására. MTI Fotó: Kallos Bea

Budapest, 2016. június 24.
Ryan Gosling kanadai színész (j) a Liszt Ferenc-repülõtéren 2016. június 24-én. A színész feleségével, Eva Mendes amerikai színésznõvel, gyermekeikkel és a család kutyájával érkezett a Szárnyas fejvadász címû film forgatására.
MTI Fotó: Kallos Bea

Budapest, 2016. június 24. Eva Mendes amerikai színésznõ kezében gyermekével a Liszt Ferenc-repülõtéren 2016. június 24-én.  A színésznõ férjét, Ryan Gosling kanadai színészt kíséri, aki a Szárnyas fejvadász címû film forgatására érkezett Budapestre. MTI Fotó: Kallos Bea

Budapest, 2016. június 24.
Eva Mendes amerikai színésznõ kezében gyermekével a Liszt Ferenc-repülõtéren 2016. június 24-én. A színésznõ férjét, Ryan Gosling kanadai színészt kíséri, aki a Szárnyas fejvadász címû film forgatására érkezett Budapestre.
MTI Fotó: Kallos Bea

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]