Október 19-től látható az HBO GO kínálatában a BBC One sorozata, a Hugh Laurie főszereplésével készült Roadkill.

David Hare forgatókönyvíró (Az órák) által jegyzett négyrészes minisorozat egy erős és karizmatikus politikusról szól. Peter Laurence (Hugh Laurie) alulról küzdötte fel magát a konzervatív párt élére, ám karrierje és magánélete darabokra hullik, amikor különös dolgok derülnek ki múltjából. A politikai ellenfelei mindent megtesznek, hogy tönkre tegyék. Laurence azonban nem foglalkozik a bűntudat és megbánás kérdésével, a siker és a katasztrófa között egyensúlyozva próbálja elérni célját.

A további szerepekben Helen McCrory (Peaky Blinders, AnyaApaFiú), Sidse Babett Knudsen (Westworld), Saskia Reeves (Us, Luther), Sarah Greene (Dublin Murders, Normal People), Patricia Hodge (Egy nagyon angolos botrány, Miranda), Ophelia Lovibond (W1A, Hooten & The Lady), Iain De Caestecker (Us, Agents of S.H.I.E.L.D), Katie Leung (Chimerica, Strangers), Olivia Vinall (The Woman in White, Apple Tree Yard), Pippa Bennett-Warner (Harlots, AnyaApaFiú), Shalom Brune-Franklin (Our Girl, Bad Mothers), Pip Torrens (Poldark, Preacher), Millie Brady (The Last Kingdom) és Danny Ashok (Deep Water, Capital).

A forgatás felvételeit Londonban rögzítették. Az executive producerek között megtaláljuk David Hare-t, George Fabert és Mark Pybust a The Forge, Lucy Richert  BBC, illetve Michael Keillort és Rebecca Eatont a Masterpiece képviseletében. A minisorozatot rendezte Michael Keillor, a producer Andy Litvin.

A SOROZAT KIZÁRÓLAG AZ HBO GO KÍNÁLATÁBAN ÉS NOVEMBER 15-TŐL HBO CSATORNÁKON LESZ ELÉRHETŐ MAGYARORSZÁGON.