[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A Covenant nevű kolonizáló űrhajó legénysége először úgy véli, felfedezte a földi paradicsomot a Föld bolygón kívül, csakhogy ami elsőre paradicsomnak látszik, arról gyorsan kiderül, hogy egy nagyon is veszélyes világ, melynek egyetlen lakója David, a Prometheus legénységének egyetlen, szintetikus túlélője.

Neil Blomkamp (District 9) a Fox stúdiónál nemrég komoly lobbizásba kezdett azért, hogy újra egy olyan Alien-filmet hozzon tető alá, melynek Sigourney Weaver lesz a főszereplője. A rajongók odáig voltak az első vázlatokért, sőt az is kiderült, hogy Blomkamp egyenesen a második rész végétől folytatná a franchise-t, úgy téve, mintha a harmadik és negyedik epizód nem is létezett volna. Aztán jött Ridley Scott, és bejelentette a stúdiónál, hogy márpedig ő is folytatná a Prometheust, méghozzá minél előbb, és azt is megígérte, hogy az új filmjében már sokkal több Alien lesz, mivel a lényeket eléggé hiányoltak az előző filmből a fanok.

Az új rész, az Alien Covenant egy olyan bolygón játszódik, amit a Mérnökök saját paradicsomi lakhelyüknek teremtettek, és a csodás természeti körülmények megidézéséért a stáb a mindig bámulatos Új-Zélandra ment forgatni. Sokáig úgy volt, hogy az előző film főszereplője,Noomi Rapace nem tűnik fel az új részben, ám ez mostanra megváltozott: néhány flashback elmagyarázza majd nekünk, hogy mi történt a karakterrel. Bárhogy is lesz, Ridley Scott nem áll meg a Covenantnél, amit egy új trilógia középső epizódjának szán, szóval legalább még egy Alien-filmre számíthatunk a műhelyéből.

est.hu

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]