A számos platinalemezzel rendelkező, Grammy-díjas Red Hot Chili Peppers tizedik stúdióalbuma, az ‘I’m With You’ 2011. augusztus 29-én jelenik meg. A jeles alkalomból a kiadó nagyszabású bulival készül a Corvintetőn, a lemezhez itt lehet majd először hozzájutni! A Red Hot Chili Peppers kiadójának (Warner) magyar helytartója, a Magneoton hatalmas bulival készül az augusztus 29-i új, ‘I’m With You’ című album megjelenésére… A Corvintetőn megrendezett koncertre a belépő az új lemez lesz, melyhez hihetetlen kedvezményes áron (2700 Ft) a helyszínen lehet majd elsőként hozzájutni. Az új album special edition változatát pedig kizárólag a bulin lehet majd megvásárolni. A RHCP rajongókra és érdeklődőkre további exkluzív kiadványok, nyereményjáték és sok meglepetés vár majd. A hangulatfelelős az Erős Pista, a legnépszerűbb hazai Chili tribute zenekar lesz, ezt követően pedig a tánchoz DJ Paplan keveri majd a (rock)zenéket.

Az ‘I’m With You’ a Red Hot Chili Peppers első stúdióalbuma a 2006-os Stadium Arcadium óta, amely világszerte 28 országban nyitott az első helyen az eladási listákon. A lemezen három no.1 sláger kapott helyet: a ‘Dani California’, a ‘Tell Me Baby’ és a ‘Snow (Hey Oh)’. Az album turnéja során a zenekar rajongók milliói előtt lépett fel 2007 folyamán, mindenhol telt házzal.

A rocktörténelem egyik legsikeresebb zenekara idáig több mint 60 millió albumot adott el, ebből 5 sorlemez lett platina, valamint a fiúk hat Grammy-díjat is hazavihettek. A kritikusok és a rajongók egyaránt lélegzet visszafojtva várják az ‘I’m With You’-t, amely garantáltan folytatni fogja a sikerszériát.

A felvezető kislemez ‘The Adventures of Rain Dance Maggie’ címmel már forog a hazai rádiókban, valamint itt is elérhető.

A RHCP tagjai: Anthony Kiedis énekes, Michael „Flea” Balzary basszusgitáros, Chad Smith dobos, valamint az új gitáros Josh Klinghoffer

Red Hot Chili Peppers – I’m With You
Hivatalos Lemezmegjelenési Buli

Helyszín: Corvintető (Corvin Áruház 4. emelet, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utcából)
Időpont: 2011. augusztus 29., hétfő, 20:00
Belépődíj: Az „I’m With You” album megvásárlása (2700 Ft)

A buli Facebook eseményének linkje >>