Idén az is jól érezheti magát, aki esetleg nem tud az összes nyári fesztiválra kipengetni! Ha szombat (július 3) délután éppen nem egy mobil WC-re való sorban állás közben kapsz napszúrást azon tanakodva, hogy melyik gyorskaja lehetett a tettes, látogass el az A38 hajóra ahol hat punk, rock-punk és pop gitár banda lép fel minden órában 16 órai kezdettel. Közös célunk a bandákkal, hogy igazi nagyvilági hangulatot teremtsünk egy nyitott de fedett helyen: a felújított hangzású A38 tetőteraszon, a megszokott színvonalas körülmények között egy lefogyasztható belépő ellenében ami kevesebbe kerül mint egy gyros…

Az alaphangulatot 16 órától egy olyan Szegedről érkező zenekar fogja megadni akiket nem szeretnénk, hogy bárki is kihagyjon: a Pillantás olyan színvonalasan ad elő Blink 182 dalokat, hogy nem fogsz csalódni amennyiben szereted a “What’s my age” és az “All the small things” című slágereket. A srácok egy színpadon éneklő és táncoló slágerlemezzel érnek fel – és hogy profi módon a lehető leghitelesebben adják vissza a zenekar rajongói által ismert hangzást, ugyanolyan gitárokat aprítják a levegőt mint a példaképeik.

A kedves emlékeket felidéző ugrálást hasonló zsánerű együttesek követik az Idiotside-al az élen akik divatos pop punk dallamokat játszanak. Utánuk a keményebb rock hangzású Link-x valamint az old school képviseletében a Rotten Tomatoes csapnak a húrok közé, mielőtt átadnák a színpadot a világot látott Nikson-nak, akik ritmusváltó dalaikkal mozgatják meg világszerte a közönségeket.

Este kilenckor a hét éves Reflected foglalja el a helyét a színpadon. Zenéjük melódiás pop-punk és metál ötvözete olyan hangzással bír, amely otthon lenne egy fiatal amerikai koleszos film zenéjeként vagy akár az MTV-n is.

Nálunk nem csak azért érdemelték ki a főzenekari pozíciót mert világszerte felléptek már és nemzetközileg terjesztik az albumaikat, hanem mert a koncertjeiken garantált egy jó hangzású zenei élmény amely a fülnek kellemes, de a lábakat nem kíméli – így kellő módón tetőzik majd az este hangulatát. Találkozunk a színpad előtt!

.
EmailMegosztásFacebookMySpaceTwitter