Az eredeti tervekhez képest 3 nappal korábban, már április 24-én, pénteken elérhető lesz az HBO GO online videótárban a nagysikerű Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful) spin-off sorozata, Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa.

A viktoriánus Angliában játszódó Londoni rémtörténetek spirituális leszármazottja a 30-as évek Amerikájába helyezi át a cselekményt. A helyszín a társadalmi és politikai feszültségtől terhes Los Angeles. 1938-ban szörnyű gyilkosság rázza meg a várost, amelyben a mexikói-amerikai folklór hagyományai és a város első autópályájának építése egyaránt szerepet kap. Az ügyben nyomozó Tiago Vega detektív olyan hatalmas erőkkel találja magát szembe, melyek azzal fenyegetik, hogy elszakítják családjától.

A főbb szerepekben Natalie Dormer (Trónok harca, Tudorok), Daniel Zovatto (Itt és most, Vaksötét), Rory Kinnear (Évek alatt, Londoni rémtörténetek), Nathan Lane (Modern család, A férjem védelmében) és Adam Rodriguez (Miami helyszínelők, Magic Mike XXL).

A sorozat április 24-én, pénteken, magyar felirattal látható az HBO GO-n. A további epizódok vasárnaponként válnak elérhetővé.