[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Egy színész néha kénytelen kompromisszumokat kötni. Legalább is így vélekedett Tom Holland a New York-i filmfesztiválon, amelyen ugyan egy másik film miatt vett részt, de mindenki ugyanarról kérdezte: az új Pókember-filmről, amely jövő nyáron kerül a mozikba.

– Az tény, hogy a mez néha nagyon szűk volt – vallotta be a 20 éves angol színész. – De amikor már igazán kezdett kényelmetlené válni, akkor mindig felidéztem magamban azt a sok szuper színészt, aki boldogan viselte volna vagy viselné a Pókember-ruhát. És akkor azt gondoltam: „bakker, én vagyok a világ legszerencsésebb sráca!” És ha már én vagyok itt, akkor csináljam, amit kell!

Holland az Amerika kapitány-ban már megmutatta magát, de 2017 nyarán egy teljes új Pókember filmben szerepel. És azután még ki tudja hányban.

– Még minden megtörténhet, és nem tudom előre, hány filmben leszek pók – mondta. – Azt tudom, hogy folynak mindenféle tárgyalások, és még semmi sem végleges. Én, mindenesetre készen állok. Színész vagyok, imádom a nagy feladatokat.

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]